top of page

Wie is Wasko....?
Mix een ervaren gitarist die zijn wilde 
haren nog niet is verloren met een een jonge god die met name geïnteresseerd is in rock and roll, the blues en Whisky. Voeg hieraan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent en een vlotte babbel. Resultaat...? De ultieme Boyband nieuwe stijl!

Paul, Pim, Niels en Harm:
Deze "jongens" die hun sporen inmiddels een beetje in de muziek scene verdiend hebben, zijn tot de conclusie gekomen dat een coverband alleen niet meer genoeg was. 
Wat in 2010 begon met voorzichtige optredens is na jaren samen optreden uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium af knalt! Je komt ze tegen in een kroeg, op een bedrijfsfeest, in theaters en op festivals.
 
Wat maakt Wasko dan zo bijzonder?
Wasko mixt verschillende nummers en soms wisselende muziekstijlen op een aanstekelijke, en soms zeer gewaagde manier, aan elkaar tot feestelijke blokken van 10 tot soms zelfs 30 minuten. 
 
Het resultaat:
Een uitgebalanceerde Top 2000 muziekmix variërend van pop, rock, funk, Nederlandstalig, reggae, folk en disco die iedereen aan spreekt, stilzitten is onmogelijk: tijd voor een feestje!

Wasko kiest zorgvuldig de leukste, meest dansbare, en best meezingbare stukken uit nummers en speelt die met een vaak verrassende insteek. En daar waar het kan, maar soms vooral ook waar het niet kan, worden nummers aan elkaar geplakt terwijl de mannen er met zijn vieren op los zingen.

info/boekingen: info@waskomusic.com

 

WasKo logo 2023.jpg
B3FBB726-1D5F-4B6C-A349-2B6CEE5DDEF9.jpg
bottom of page